Comot-Comot Sekalian :P

Wednesday, July 13, 2011

...amaran ! jgn sesekali kuar ngn aku ! korg akn....

salam ! 
weh weh weh ! aku nk bgtau yg bulan ni aku memang malang gile. 
oke meh aku list kn yea. 

1. henpon slide nokia aku rosak. 
2. terslh masuk toilet laki. 
3. jatuh tersadung dpn bangunan admin (fakulti) sbb men kejar2 ngn kwn.
4. call lecturer nk mintak kelas tuka, lect maki2..
5.  nk tgk transformer, sume da sold out. even da kuar 3 kali g wayang. -.-
6.  laptop rosak...
7. pastu da g baiki, tggu kat kedai tu dr kul 5ptg smpai 9mlm. tp webcam lptop lak rOsak. n x ley baiki. aku da nges2 dlm kedai tu  :(
8. otw nk g kedai laptop tu, aku ternmpk accident n mayat dpn mata aku !!! ngeri bai !

pastu yg 9,  aku nk cite  .. meh2..
cm ni. aku g kedai mkn kt pilah ni..
da elok2 aku cm duduk try nk sopan, 
aku order milo ais tabur n nasi goreng ayam x nk pedas, x nk sayur. 
smpai je milo ais tabur, aku pon cm maen2 ah sudu dye. 
dannn... peh ! berterabur milo ats meja.. -.-
kwn aku kt seblah gelak je dan cm x tau nk ckp ape.
ooke pastu tgh2 minom air, peh ! straw lak tercmpak ke luar HAHAHAH ! 
abg kedai mkn tu da gelak2.  oke aku cover ag an. nk sopan nih !
pastu, smpai nasi goreng ayam..
oleh sebab ayam tu keras, oke fine ! garfu tercmpak smpai bawah meja, 
aku pndg je blakang, smbil pndg abg kedai tu 
then abg kedai tu ckp " ye ye sy fhm" (smbil bawak garfu). 
malu gile wehh !!!!
haha Eha Eha.. haihhh.. bile nak ayu? 


moral : so lps ni, jgn brani ajak sy kuar date or mkn. confirm korg akn malu ! HAHHAHA


Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

5 comments:

buffalo kmk said...

haha ape ni ?lalalalala

Meng Fikri said...

aku berani je nak ajak kau keluar date.Ada berani?haha

FaFa EhA said...

hahahaa ! jun, tak de pape :P
meng : HAHAHHA eleh kau

hairy said...

hahahaha....perghhh dasyt..bahahah

FaFa EhA said...

buahahahahaha ! sangat !