Comot-Comot Sekalian :P

Wednesday, February 29, 2012

emergency! emergency !!!!!

salam :))
oke nak cite ape yang emergency sangat tuh .. hikhik
semalam dalam kul 6ptg, aku migrain. -.-"
sebab stress sangat2. byk bende nak pikir. 
busy ngn assgnmnt, test.. arghh ! 
masalah peribadi lagi.. hurmmm... 
mula2 tak la teruk sangat. then bile da tengah malam,
haaa sangat sangat saket. serius taktau nak cakap cmne.
nak bukak mata pon tak bole, apatah lagi nak bangun dan berjalan. :(

then aku cube gak msg kawan baek aku (nad)..
mintak panadol. then dye dtg, bg ubat n tlg picit2 kepala.
thanks sangat2 my dear !!!!!! :))
then bile nad balek, kepala bwt hal lagi teruk,
memang da tak dapat nak bwt pape.
ketuk2 kepala.. tarik2 rambut. 
then paggil nad, nad call ambulans.
time tu dalam fikiran aku hanya ingt umi, 
abah dan orang tersayang (my boyfie)

oke bile ambulans datang, 
aku tatau bile diorg pakaikan tudung, 
and tengok2 da masuk ambulans.
mata langsung tak bukak.

sampai je hospital  ( wad kecemasan ), aku still takley nak bukak mata,
aku juz dpt dengar suara2 doktor cm cemas2. "student migrain ! student migrain"
aku da cam pelik. teruk sangat ke saket aku ni? hurmm.
then doctor datang tnya aku macam2..
ade loya tak, kabur tak, then last skali dye tnye "AWAK PREGNANT"??
HAHAHAH time rse aku trus tersedar n pandang docktor smbil geleng laju2 ;P
terkejut aku. pehh memang tak la kan.

then doctor inject ubat pling kuat ( moffin ) *maaf klu salah eja*
mula2 inject sekali, then tak tahan jugak, inject lagi sekali.
aku da cm drugs addict dah.
time tu aku rse lali gile. cam dalam awan awangan ~ lalaalalal ~ *terbang*
then doctor masukkan air.. 
time masuk air, aku cam bau somethg yang aku kenal tau.
haa teka tekaa ! hahaha bukak je mata, tengok2 my boyfie kt sebelah.
pehh punya la terkejut.. dan happy sangat2..
aku tengok je muka dye sbb macam tak caye.
*ni sume keje nad ! 
dye yg bgtau my boyfie tu yng aku masuk hosppital. grrr !

then my boyfie dtg kt sebelah katil, 
aku ckp aku tak selesa sbb katil emergency tuk keras.
then aku nampak dye cm bersungguh2 cari doctor n mintak bantal.
then dapat bantal yay ! 
even time aku aku still dlm khayal ubat, tp aku dpt tgk dye :)
time tu dye marah aku sbb aku tak duduk diam :(( hahahaa. maaf maaf.

oke then doktor suh nad and my boyfie kuar ..
then aku da boring gile. aku pon bgun la..
dgn air kt tgn tu kan..
then docktor marah :" awak nak g mne? duk la diam2."
aku pon ckpla... "sy nak g toilet laaa !"
padahal aku nak tgk ape my boyfie bwt kt luar. hahaha.
then ajak nad g toilet.
oke dalam toilet, adoi siyes kiteorg gelak gile2
sbb nad ikot aku masuk toilet. 
sbb dye kne tlg pegang wire2 tu sume hahahaa.
adoi lawak2. aku ni da cam tak saket plak :P

oke bile masuk balek, docktor suh tido..
then aku pon mengiring la. sbb katil tu siyes lenguh :(
then setengah jam lepas tu, doctor dtg n ckp aku da bole balek :))
heee time tu rse happy sgt.
even still saket. tapi tahan ! 
bile tgk my boyfie tersenyum, aku pon senyum. 
saket pon tak terasa :) thanks sayang.. ~

oke balek hostel ngn ambulans gak.
time tu rse berslh sgt2 kt nad coz dye cm penat ggile2.
maaf sayang :(( thanks temankan kite.
then.. my boyfie bole lak ckp dye tersesat time nak balek ! hahaha.
ngeng tol la :P 

so my dear saddam, thanks for everythng
thnks sbb ade disisi sy :)
thnks for the *cute* notes dlm phone tu..
terharu sangat2. bile ade ngn kamu, sy rse bahagia.
saket pon tak rsa tau :P
thanks sbb jga saya. sanggup dtg pagi2 buta.. tengah2 hujan.
love you so much sygg ! :) 

and thanks sangat2 jugak kat nad.
my dear, thanks !!!!! maaf susahkan awak,.
awak pon take care tau ! love you !

sekarang ni baru balek dr test international business.
sangat sangat susah oke ! :((
naseb bek saddam tolong HAHAH thanks lagii ! 
muaaaaxxxxxssss !



Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

5 comments:

Rose said...

selalu ke kena migrain ni?.....ni mesti byk pk kan...
untungla ade pakwe takecare yer..hahahaa
sadam sadam.....^_^ (kimslm kt dia)

FaFa EhA said...

selalu sgt kak :((
bile stress sket je, haa mula la kepala bwt hal :(
heee nseb bek ade adeq akak tu :P
haha eha tanak dye tau eha masuk hospital tp kwn g bgtau. adoyai -.-
hee oke kak ! :P

Anonymous said...

I was suggesteԁ this blog through mу cousin.
I'm no longer positive whether this publish is written by means of him as nobody else recognise such targeted about my problem. You're incredіblе!

Thanks!

my homepagе: fix leak

Anonymous said...

Hello, I think youг ωebsite might be having browser cοmpatibility iѕsues.
When I look аt your website іn Chrome, it lοoks fine but when oреning in Internet
Exρloгer, it has ѕome overlapping.
I just wаnted tο give you a quick hеaԁѕ up!
Other then that, suρerb blоg!

Feel free to vіsit my web site - colonic irrigation birmingham

Anonymous said...

Thanks for shaгing your info. I truly aρpreciate
your effortѕ and I ωill be waiting foг
уouг further post thank yоu оnce
agаin.

my sitе :: birmingham spas