Comot-Comot Sekalian :P

Thursday, February 23, 2012

susah senang bersama :)

salam :)
jum masuk topik sahabat jap..
oke bila bercerita tentang sahabat, mcam2 komen ade kan?
" ishh ade ke kwn baek? ", "ahh kawan bile senang je "..
haa tu sume tanggapan negatif.. buang2 ! hahaa

alhamdullilah saya dikurniakn sabahat dikala senang dan susah :)
saya bersyukur sangat2.. 
tiap2 hari gelak bersama, nges same2.. nasihat2.. mkn same2.
Ya ALLah indahnya hubungan ini.. 
kalau dlu, saya selalu nges sebab kawan..
tapi di sem akhir, saya tetap gelak dan gelak.
saket2, sedey2 pon gelak ngan mereka2. :)
hikhik.. best kan? harap sangat sume ni berkekalan. InsyaAllah.. amin.
tak lupe jugak buat2 kawan sem2 lepas, 
kawan2 classmates, alamandarian..
terutama Aina, Adida, Faz, Liya, Ckin. 
dan jugak adiba. walopon diba da jarang bersme kami, takpe.
sahabat tetap sahabat. 
love you. maaf gambar tak de pon sem ni :( 

oke kejadian semalam, 
kiteorg lepak2 kat tempat fitness tu. 
cerita macam2.. serius sangat best. sesi luahan perasaan,
luah punye luah, last2 nasi goreng saya semut yang makan :((
ouhh sedeynyer. aaaaaaaaaaaaaa. tapelah rezeki diorg :P

oke kejadian harini pulak..
ade sorang budak bulat ni degil sangat sangat sangat !!

Ya Rabbi rase cam nak hempuk je dye kat dinding HAHAHA 
maaf maaf. hishh degil tau tak.
dye saket.. muntah2. cam nak pengsan. muke da pucat sgt2.
tapi masih berkeras tanak g Unit Kesihatan UiTM..
then last2, saya dan kawan2 bertekad g panggil doctor naek atas. 
tingakt 6 tu.. tolak kerusi roda. haha serius cam dalam drama. aww.
then da sampai atas, dye degil lagi.
tanak naek kerusi tu arghhh! cubit gak kang haa ! huh ! 
pastu drama lagi kat situ.
last2, budak bulat ni kena tahan wad. masuk air dua botol.
haa tau pon ! tu lah degil lagi.
tapi bile fikir balek, tu kenangan kami yang sangat best.

bukan sebab kawan saket tp tengok suasana setiakawan :)

gelak2 dlm wad sbb nak hepikan dye. belikan KFC lagi tau hahaa.
juni, kiteorg tak amek gambar graduation demi juni HAHAHA 


cop ! sebelom tengok gambar2 mereka, saya nak describe mereka jap 
hahahaa. abes laaa korang !

Mimie - haa oke ni budak sangat la gile ! 
saya kenal dye dari sem lepas. gile dye memang meroyan! hahaa
nampak hot duh mule2 kenal. 
tp bile kenal, HAMPEH ! HAHAHA maaf mie :P
suke kawan ngn mie sebab mie sekepala ngn eha.
sume kerja pon settle bile group ngn dye nih !
tak kire mase, sanggup teman eha g mne2 je :P hee.
eleyh perasan la tu ! hahaaha. mimot buncet !

junie - haa ni pulak, budak bulat tuh ! yang degil amat tu !
saya kenal dye dari sem satu dan dua.
waktu tu sangat pahit. sebab ade masalah2 tertentu,
tapi alhamdullilah Allah panjangkn persahabatan kami.
budak bulat ni walaopn kanak2 riang, 
tp eha respect sebab dye matang ! 
tiap kali bg nasihat kt saya, mesty saya nges. hahaha 
thanks junie ;) makan ubat tau !

ecah - MAK TIRI ! oke tu panggilan kiteorg kat dye 
sebab ecah ni suke bebel2, garang2 mcm mak tiri !
hahaah tapi serius ecah sangat keibuan ! aww..
saya kenal ecah pon dr sem 2 ..
kalau eha gado ngn bf ke, ape ke, mesty ecah yg care :P
hee thanks mak ! 
tapi geram sgt sbb dye ni sukeeeeeee fb dan susah nak bwt keje ! HAHA
oke maaf kutuk ecah jap. :P bile eha garang, bru nak bwt ! 
hahahahaa. opsss eha garang ke? 
tapi takpe. ecah seorg yang penyanyang ! 

ieda - IDA MUIN ! hahaa tu gelaran mimie bg kt ida.
oke saya kenal ida bru je lagi. sem ni..
jujur lah nak ckp, mule2 lepak ngn ida,
saya sangat takot nk bersuara sbb muke tu serius sangat la ! hahaha
jujur eha ckp eha takot :(
nak gurau pon takot sbb risau ida tak gelak. malu la eha.
hahahaa. maaf ida :P
tp bile da kenal, ya Ampun, mak aihhh..
saya asyik kene buli jeeee ! haaha :(( sadis tol la.
idaa jahat !!! haha
ida, tamo stress2 tau . hikhik. 

mike - RAMBUT ! oke tu first impression bile nampk mike ni.
nme dye azfar. tp glemer sangat la pggil mike. hahaha
dye sangat2 comel. opss jgn salah fhmm.
dye takkan minat saya oke :P hahaa hanya kami yang tau :)
mike ni pon sangat2 gile. macam org2 kt atas tu. hahaa
dlm kelas, dye suke lukis airport, bende yang sngt unik. 
yes. mike seorg yang unik. :P
suke kawan sbb sekepalaaa lagiiii ! 

oke penat nak type panjang ! hahaha
jum layan gambar ni.. 
mereka adalah Mimie, Juni, Ecah, Ida dan Mike :) 
hidup saya dipenuhi oleh gelagat mereka :P 
terima kaseh kawan2. i love you all.




































Ya Allah. Kau peliharalah persahabatan ini..
aku sayangkan mereka Ya ALlah..
semoga kejayaan yang Kau berikan kepada mereka.
amin Ya Rabbi Al amin :) 


Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

3 comments:

Zharif Zawawi said...

fine!! gmbr mok je yg ada!! grrr! hahaa

Rose said...

best lau ade mber yg sekepala......keep it up :)

FaFa EhA said...

zharif : HAHAHAHA ! kau tak masuk kelas time kiteorg gile2 :(

akak : heee.. kan? alhamdullilah :) thanks akak..