Comot-Comot Sekalian :P

Friday, March 9, 2012

study week yang hepi :)

salam :))
alrite skang ni sume pelajar diploma UiTM tengah study week.
haaa study week bermakna final exam dah dekat ! errr..
tapi macam bese lah.. budak bernama eha ni mane la nak study kan.
ye saya sangat pemalas ye .. :P
saya akan study bile betol2 malam nak exam -.-"
besok nak masuk dewan exam, malam tu baru la aku terhegeh2 nak stay up :)
hebat kan? bukannye ape. saya memang tak bole study awal2.
nanti tak ingat ape yang da dibace -.-"

alrite. hari ni hari jadi abah ! :)
hikhik. selamat hari jadi ayahanda tercinta ! 
LOVE YOU SO MUCH ! haa abah mesty bace kan? 
sebab abah stalker blog saya yang terhebat. hahahaa. mati aku :P
Dik Ah bangga dengan kejayaan abah..
Dik Ah nak jadi macam abah. 
seorang yang berjaya, baek, tegas, smart ! haa byk lagi lah..
abah memang seorg ayah yang perfect ! :D
semoga abah dipanjangkan umur, 
dan rezeki bertambah2 tuk family kite. amin.

okeh. sempena study week, 
kami sekeluarga pegy jalan2 kt KL, 
mandi air terjun kat Burmese Pool (taiping),
esok nak g daki Bukit Larut, then jalan2 lagy.
haaa tak lupe jugak g usha laptop aku :(
serius taley idup tanpa laptop.
cam nak berfb, nak berblog, nak tgk slide2, on9 bnde2 laen,
tengok gambar2 lama.. err sangat banyak kegunaan laptop tu.
tapi malangnyer myr baby pink dah jatuh n pecah terburai :(
so tadi da g usha n insya Allah esok beli. hikhik. 
oke jum usha pic mandi air terjun :)




Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

2 comments:

Rose said...

Gd luck dear :)

FaFa EhA said...

heee. thank kak :)