Comot-Comot Sekalian :P

Tuesday, April 24, 2012

migrain buat header :(

salammmmmmmmm :)
hey hey bloggers or readers sekalian.
anda pernah ada pengalaman buat header tuk blog?
haa oke actually this is my first time buat header.
tade la gempak kan sebab ni buat header tuk blog sendiri aje.
hikhik. dari semalam lagi dah cuba2..
pehh memang pening. sebab tak pandai guna editor2 nih. :(
guess what? aku dah migrain dah sekarang -.-"

nak tengok tak contoh2 header yang saya buat?
and sangat2 perlukan comment and pandangan korang2. pliz2 :P
which one yang bagus?





haa pening tak? hahaha
sebab kan gambar yang same. -.-"
kihkih soo pliz2 bagitau yang mne satu yang terbaek and cun :P
ataupon yang dah ade sekarang?
yang ni..



haa lagy satu masalah,
kenapa bile kita letak header, header tu akan jadi senget ek? 
maksudnyer, dye akan tak centre :(
plizz help me. huaaaaaaaaaaaa !
oke bye bye !!!!!






Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

2 comments:

Rose said...

wah pandai dia buat header...cantik2 lak tu.semua akk suke:)

FaFa EhA said...

hehehe ni lah yang sampai migrain :P
thanksss akak ! hehehehe