Comot-Comot Sekalian :P

Friday, April 27, 2012

syukran ya Allah :)

salam :D
heeeeeeeeeeeee oke sangat2 happy sekarang ni !
mula2 cuak gile nak bukak email. 
tapi at last, yeahhh 
 i got it again ! thanks UiTM..
yeahh alhamdullilah 3 sem berturut2 dean list. hehehe
dan sangat tak percaya sem ni result gile2 gempak.
memang Allah dah tentukan an..
dulu time blaja, macam2 dugaan yang dapat.
masuk hospital time test, laptop jatuh n pecah time nak present..
ragam2 kawan2 yang memang bwt hati saket.
haaaa amek ! sekarang aku dah buktikan !
hehehehehhee. suke buat umi and abah gembira.

oke tahniah buat sayangku jugak ! hehehee
dye happy sgt2 semalam.
Ya Allah bahagiaanya tgk dye gembira. 
dan paling lawak dye cakap can stop from smiling ! hahaha
sengal lah kamoo !
see Allah dah tunjuk kan.. 
kamoo dah usaha yang terbaek..
thanks sebab bg peluang tuk kita study same2 time final exam :D
i love you ! nnt kalau ade mase jumpe, saya bagi hadiah oke? :P

haa second things, abah n umi dah bagi aku tuk pegy interview mascom tu !
alhamdullilah ya Allah..
thanks coz lembutkan hati umi abah !
haa nanti ari ahad ni aku interview kat UiTM dungun,
heeee cuak siott ! 
oke sangat2 bahagiaa..

ye aku tau kita x ley terlalu happy..
Allah akan uji lagi lepas ni :)
oke so tahniah tuk kawan2 jugakk !
kita jumpe di Convocation's day oke?
hehehhee.. selamat maju jaya.
selamat tinggal DIPLOMA !



Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

2 comments:

Rose said...

cOngrate dear....:)

FaFa EhA said...

hehehehe thankss kak !!!!!!!!!! kihkih :D