Comot-Comot Sekalian :P

Wednesday, June 27, 2012

Segmen: Bloglist Julai Pecinta Pink

salam :)
hye hye hye selamat petang rabu ! kihkih..
harini nak join segmen lagiii !
kali nie segmen yang dibuat oleh Gadis Pencinta Pink yang comel ini :P
nak joinn?? nak?? 
kk kite tempek banner dye yang cute ini dulu oke :D


alrite kalau nak join, bole klik kat SINI oke? :)
eh cop ! ade soalan yang harus dijawab hehehe.
Apakah Blog pilihan korang?

jawapan saya :
errr banyakkkk ! hahaha. 
tapi of coz la salah satunya Blog Gadis Pencinta Pink ni :)
sebabb... sebabbb.. dye suke jalan2 kt blog sy hahaa.
dan banyak bwt2 segmen, tips, and friendly blogger <3


Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

12 comments:

nanakimie said...

done:)

salam kenal dari nana,hee^-^

Syaza Nazurah said...

done follow u :)
sye follower #178

Pecinta pink^^ said...

Salam..Thanz sesangat sebab join segmen saya.saya ad wat pengumuman dekat sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/pengumumanpeserta-bertuah-segmen.html Tengok-tengok kalau awk yang bertuah,,hikhik..(^_^)jmput juga blogwalking peserta bloglist ye:)

p/s:awk pun rjin g blog sy kn..hikhik

FaFa EhA said...

wslm syg :) dah tgk hehehehe.

Cioccolato World said...

dari segmen yang sama jemput ke blog dieya ya
follow kamu juga

http://www.dieyaworld.com/2012/06/28-segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

rAIHan said...

salam kenal, dari segmen yang sama.raihan blogwalking sini. jemput ke blog klu berkesempatan.

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

FaFa EhA said...

hehe thanks syg2 :P inysaAllah

Michelle Hopell said...

hye dear .. blogwalking sini dari segmen sama.
jom ke blog michelle plak. hee~ btw saya follow sini :)

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

FaFa EhA said...

thanks dear :)

aisyah humaira' said...

niera dah follow sini :)
btw,cantiknya blog awak !
niera dtg dari segmen sama..
http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

menarik blog awak :)
http://waziqahlife.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

FaFa EhA said...

thanks syg2 :P