Comot-Comot Sekalian :P

Friday, July 6, 2012

CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY

salam :)
cakkkkkk ! 
oke saya tanak terlepas peluang tuk join contest 
yang dibuat oleh rakan blogger Hazwan Hairy nie.
kenal tak ? klu tak kenal, bole la klik kt name dye tu :p
jgn risau, dye sangat2 la sporting ! :D
and sangat2 rajin berblogwalking. hehe

macam bese la, sebelom nak mulakan entry, (padahal da mule)
kne la letak banner cik abang yang berliku liku nie dulu .. :P

nak join? klik Di SINI

korang kene join tau ! siyes tak rugi ! buahaha

 Nyatakan kenapa anda suka masuk blog hazwan hairy?

haaa kalau nak tau, 
blog Hazwan Hairy nie lah blog kedua yang sy bukak dulu 
lepas tekan browser Google Chrome tau.
blog pertama? err ade la :P
saya tatau kenapa bole melekat kat blog Hazwan Hairy nie lama2 hehe.
mungkin sebab tulisan nye simple, sesuai dengan remaja2 seperti saya nih.
gaya dye tulis pon agak sempoi n menarik :D
lagi2 time entry beli langsir -.-" AAHAHHA 
Hazwan Hairy nie plak rajin sangat2 singgah blog saya,
komen2 kat entry saya n singgah kt shoutbox saya :)
haa plus, bole bertweet2 kt twitter :D
*so terharu*

maaf ye Hazwan hairy sbb entry nie panjang ! hahaha banyak ni nk cite :P
haa kalau korang nak tau, 
beliau buat contest penghargaan nie sempena 
blog beliau masuk majalah Intrend Julai baru baru ini :)
tahniah bro ! bangga beb ! hahaa

kk last last , kang pening pulak korang nak bace panjang2 ..
haa hadiah2 yang beliau tawarkan memang sangat2 menarik !
guess what? siap ade sjil penghargaan n penanda buku lg tau !
kau adE? hahaha sangat2 unik kan? 
thts y saya ckap rugi kalau tak join :)
jumjum cepat cepat buat satu entry tuk contect nih :D

so tuk kawan2 yang join,
Gud Luck Dear :D 
byebye !
tuk Hazwan hairy, teruskan berblog n selamat maju jaya ! 
*skema*



Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

11 comments:

Cioccolato World said...

good luck ^^

hairy said...

tgh list entry ni tuk d BW nnti..all the best tuk awak...tq sgt2 tau..terharu...

FaFa EhA said...

hehehe thanks dear :)

FaFa EhA said...

buahahah ! maceh maceh :P welcome :)

aisyah humaira' said...

hai !
niera bw ke blog awesome ni :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

FaFa EhA said...

hehehehe thanks awakkk .

HanaNabihah said...

Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW & follow. Good Luck ye! =D

Cik Rongoks said...

datang melawat sini ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Nor Atiqah Aisyah said...

salam :) eykaa datang singgah n follow ^^ goodluck ^^ btw, nice blog :) salam ramadhan ^^

FaFa EhA said...

thanks sumeeeeeee ! hehehe jum2 BW and gud luck jugak :)

Deary Ainn said...

salam kenal:)
kte dri contest yg sme:) gud luck ye:)
bw n flow here:)ada ksmptn jom singgh cnie..hehe
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html