Comot-Comot Sekalian :P

Thursday, July 12, 2012

Contest MEGA2012 Hazwan Hairy

salam :)
cakk ! haaa join contest Hazwan Hairy lagi! HAHHAHA ! 
da tade keje ke Eha? -.-" 
ahh biar lah. lgpon dari semlm lg dye duk ckp "esok ade suprise".. 
so tengok2 harini, muncul la contest mega nih :)
lagipon dah tuan punyer blog sendri yang letak kt shoutbox saya 
" ada contest mega.. pertaruhkan header anda". 
pehh tibe2 rse cm nk gelak. hikhik. da cm nk berperang -.-" 
kk jum mulakan peperangan ! :P 

nak join jugak? click here

walaopon mule2 agak pening dgn syarat beliau, 
tapi saya usha2 kawan2 blogger yang laen buat,
haa nampak mcm simple je kot.
tapi tatau la klu aku buat salah -.-
maaf ye hairy :(


ni lah header saya :)
amacam? buruk an? hehe
walaopon header sy ni tak cm header org2 laen yang transparents,
ade gmbar cartoon comel2,
ade descriptions sume tu. 
tapi, saya sayang header saya ni..
kenapa? sebab nie header yang dibuat oleh my only one little bro :)

oke kalau korang perasan, header saya ade 3 gambar saya yang berwarne,
and 3 gambar yang di black and white kan.
maksudnye, dalam hidup kite,
Allah da balance kan..
kadang2 hidup kita penuh dengan warna warni, bercahaya, dan gembira.
tapi adakala, hidup kite kusam, sunyi, sepi n rse tak berwarna kan? ;')

then, knp title kt header sy tu 
"Alkisah Fafa Eryha"
then kat blakang tulisan tu, ade line yang bengkang bengkok warne pink tu kan?
haa means, blog saya berkisahkan kehidupan saya, 
kisah suka duka Fafa Eryha ( saya la tu )
perjalanan hidup saya
yang penuh dengan gelak tawa, penuh dengan tangisan.
ceh ayat -.-" 
ini ada lah personal blog..
mula2 saya buat blog untuk saje tempat luahkan perasaan,
tapi bile da makin meningkat jumlah follower,
saya jadikan tempat korang amek pengalaman dari kisah2 saya :)

knp kebanyakannye berwarna pink??
sebab saya suka kan pink !
pink melambangkan keperempuanan dan kecomelan. HAHHA :P

last one, knp belah kiri ade 3 penutup tin yang berwarna warni?
sebab, luaran nampak indah, nampak ceria, colourful
tapi bila didekati,atau disentuh,
akan rse kesakitan dan ketajaman :)
faham tak? lalalala ~ 
klu tak fhm tape la. hehehe 
byebye !

jum kawan2 join contest ni !
tak rugi tau ! :D


Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

6 comments:

hairy said...

haha nk tergelak pasl perang tuh..hahaha...btw terima kasih sbb sudi join contest ni..wahh ulsan pnjg lebar lain dri lain tau....good job!...gudluck tuk anda ea....sgt2 terharu...sobsob

FaFa EhA said...

HAHAHAHHA aww welcome :) penat mengarang tau -.-"

Nurul Husna Mohd Hassan said...

gud luck! ;)

FaFa EhA said...

thanks awakkkkkkkkkkkkkkkkk !

MISS Z BERCELOTEH said...

Assalamualaikum...

GOOD LUCK!!!!

Miss z tak ada FB,
tapi miss z dah like header anda guna FB adik hehehe..

Kalau sudi LIKE lah header miss z juga eh :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470412479636177&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=1&theater

FaFa EhA said...

thanks dear :)