Comot-Comot Sekalian :P

Sunday, July 8, 2012

Jom Jadi BlogList Ramadhan Saya ! :D

salam :)
hye hye hye !
selamat berhujung minggu kawan2.
haa cmni memandangkan ramadhan dah hampir tiba, 
so saya dengan rajinnye nak buat 1st segmen :D 
serius sebelom ni saya tak pernah anjurkan ape2 segmen tau.
asyik join orang punye je. hehe
haa kali nie special sebab saya nak cari bloglist tuk bulan Ramadhan nih :)
lagipon sejak dua tahun buat blog, saya tak pernah pon buat letak bloglist -.-"
jum la join.. oke? hehehe. tak susah pon. syarat simple simple aje :D


syarat2 penyertaan : 

1. Buat satu Entry yang bertajuk : Segmen Pencarian Bloglist Ramadhan Fafa Eryha
2. haa pastikan entry tersebut Link kan ke entry ini oke? 
3. Wajib follow saya la. kalau tak, susah nnt hehee :P
4. Makesure blog anda bukan blog khas tuk segmen or giveaway
5. pastekan link entry anda tu di bahagian komen entry ini SAHAJA. 
tamau la chatbox :(
6. tag kan kepada dua atau tiga orang rakan blogger anda :)
*make sure diorg tahu tau*
7. eh jgn lupe tempekkan header diatas dalam entry segmen anda oke?

tempoh masa pencarian :

1. pencarian ini akan bermula 8 Julai 2012 sehingga 
malam pengumuman bulan Ramadhan jam 11.59pm HAHAH 
(maybe 19 Julai 2012 atau seangkatan dengannye)
ikot anak bulan kuar bile :P
2. Bloglist ini akan bertempek di blog saya 
bermula malam pertama ramadhan 
sehingga malam pengumuman Raya Aidilfitri
(maybe 19 Ogos 2012 atau seangkatan dengannye)
3. means bloglist ini untuk sebulan :D

oke dah tu je hehehe. tak susah kan? 
sebab saya memang buat nie juz tuk cari bloglist je
and, saya akan follow dan review korang punye blog balek oke.
*sape yang join SAHAJA*

hehehe thanks bagi support kt saya :)
jgn lupe join tau ! :P
p/s : kalau ade ape2 komen tentang blog saya, korang bole tulis dalam entry tu
sebab ni tuk meng"improve"kan blog saya di mase akan datang. ceh. 
maybe dari segi tulisan, mase loading, gadget ke, header ke..
haa bgtau la. macehmacehmaceh :D
byebye !




Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

43 comments:

Che Rosliza Che mat said...

datang singgah dan follow sini dear...nanti ada waktu join..

Ulya said...

wah , teringin nak join :)
tapi ulya rasa lagi best kalau ada syarat cmni , cthnya :
-senaraikan keistimewaan malam lailatul Qadr
-kelebihan2 bulan Ramadhan
-amalan2 untuk mengimarahkan Ramadhan
-azam untuk ramadhan tahun ini .

apa2 lah yg FafaEha pikirkan lagi , ni just cadangan ja .
supaya entri kita nnti ada juga manfaatnya dan isi kandungan yang berinformasi :)

wassalam :)

♥ Ika Dean ♥ said...

awak. thanks sudi jemput. sy join :)

http://diaryon9ika.blogspot.com/2012/07/segmen-pencarian-bloglist-ramadhan-fafa.html

FaFa EhA said...

hehehe thanks dear :) join ye :P

FaFa EhA said...

waahhh thanks ulya sbb bg komen yang bermanfaat :)
hehehe saya hargai tapi kan ulya, maybe yg tu sy bwt give away berserta soalan2 berkaitan ramadhan oke x? hehe
sbb tuk bloglist ni tanak bwt syarat byk2 :P nk yg simple je. hehehe
ulya join la bloglist nie :P

FaFa EhA said...

aww thanks sudi join :)

anis binti azami said...

heheh nanti kite try nk join jugak tima tgah cuti cuti sem nie...

Mizz Wenn said...

http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/07/segmen-pencarian-bloglist-ramadhan-fafa.html

miss fluffy said...

menarik^^ insyaallah nt kita try tau;)

Ulya said...

ulya join ni ^^ hehe :)
tenks sgt2 , berbesar hati ulya nak join :)

http://berpayungteduh.blogspot.com/2012/07/segmen-pencarian-bloglist-ramadhan-fafa.html

Ulya said...

okay :)
ulya mnunggu untuk yg tu .
barulah post kita lebih berilmu dan bermanfaat , ye tak ? :)
dan ada benda untuk dikongsi dengan umum .


tp ulya tak paham sgt GA tu apa ?

Y.A.B umi said...

saya join
http://truebrotherh00d.blogspot.com/2012/07/segmen-pencarian-bloglist-ramadhan-fafa.html

siti naqiah said...

sayang !! ee besnye, nk join laa..nnti kite buat ek..jgn isau, kite support awk, =)

siti naqiah said...

dah joinn !!

http://janganhackakulagi.blogspot.com/2012/07/segmen-pencarian-bloglist-ramadhan-fafa.html

MISS Z BERCELOTEH said...

join :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/segmen-pencarian-bloglist-ramadhan-fafa.html

deqwan corat coret said...

nak joinlaa

Nur Fadziatul Ain said...

saya join. nah, link. kena tag nama blogger tu sebab ape eh?? :3


http://aienleo.blogspot.com/2012/07/segmen-pencarian-bloglist-ramadhan-fafa.html

Pecinta pink^^ said...

dear,,kita join tau tau..hee http://akmaluv90.blogspot.com/2012/07/segmen-pencarian-bloglist-ramadhan-fafa.html

Rochellez said...

http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/07/segmen-pencarian-bloglist-ramadhan-fafa.html

لين Si Pipi Merah said...

http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/07/segmen-pencarian-bloglist-ramadhan-fafa.html

join!

zanairin said...

salam.. saya datang join..^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/07/segmen-pencarian-bloglist-ramadhan-fafa.html

FaFa EhA said...

thanks kawan2 sume ! hehehe. saya dah komen kat entry anda n ade yg kat shoutbox :)). thanks again sebab support ! :D

Cik Ameera said...

sudah join :)

http://cikameera.blogspot.com/2012/07/segmen-pencarian-bloglist-ramadhan-fafa.html

Hana Wonnie said...

http://hanawonnie.blogspot.com/2012/07/segmen-pencarian-bloglist-ramadhan-fafa.html

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA said...

joined :DD

http://beautyshinju.blogspot.com/2012/07/segmen-pencarian-bloglist-ramadhan-fafa.html

Alynn Nyzaa said...

thanks ajak..alynn join ea ^^

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/07/segmen-pencarian-bloglist-ramadhan-fafa.html

ELFarahin said...

Farahin JOIN! ^^

http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/07/segmen-pencarian-bloglist-ramadhan-fafa.html

yana_mu'azz said...

cik yana join!!.. hehehe

http://dhia-wardah.blogspot.com/2012/07/segmen-pencarian-bloglist-ramadhan-fafa.html

yana_mu'azz said...
This comment has been removed by the author.
yana_mu'azz said...
This comment has been removed by the author.
yana_mu'azz said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Husna Mohd Hassan said...

ramai yang nak join ni. kalau free akak join ;)

FaFa EhA said...

hehehehe thanks semuaaaaaaaa ! jumjum join ! hehehe

Irah Saffaruan said...

http://nursyairahsaffaruan.blogspot.com/.....i have join...=))

yana_mu'azz said...

sys... sory.. ta perasan ...
post kat blog missing .. da ad pon .. =))

FaFa EhA said...

hehe oke :) dah komen

Panda Boy said...

http://pandaboystory.blogspot.com/2012/07/segmen-pencarian-bloglist-ramadhan-fafa.html

zana said...

thanks ye jemput sa..klu sy free nnt sy join ye :)

haffizmohdnoor said...

Apis join sini

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2012/07/segmen-pencarian-bloglist-ramadhan-fafa.html

AINI CHE DIN said...

saya join and support anda..

http://ainichedin.blogspot.com/2012/07/segmen-pencarian-bloglist-ramadhan-fafa.html

FaFa EhA said...

thanks apis :)))

FaFa EhA said...

thanks aini :))

Kedai Komputer said...

salam jengguk2 gak . ada masa drop ke website/blog saya k