Comot-Comot Sekalian :P

Thursday, July 5, 2012

Kuey Tiaw Doli :)

salam :)
hye saya baru balek dari dinner ngan family.
haa semalam saya dah cakap Yong tau Fu merupakan makanan femes kat Taiping an, 
so arini nak share lagi satu makanan yang femes kat Taiping nih :D
arini makan kat Kuey Tiaw Doli .
walaopon dah banyak kali datang cni, 
memang tak pernah jemu. ceh -.-"

antara sebab2 saya suke makan kat cni :
BerAircond, so tayah peluh2 makan bende panas.
makanan yang sedap !
harga pon berpatutan,
pelayan yang hensem HAHAHAH kk gedik jap :p




p/s : curik gmbar kat En.Google :P

kat cni bukan ade kuey tiaw je tau.
ade nasik ayam, sup, mee rebus :)
so jom la try ! hehehe
*bajet duta Doli je*



Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

10 comments:

Tinta Lana said...

Salam fafa.

Oh..ke Taiping sana kedainye..adehh..sob sob,hahahaha.

Kalau lana kesana, boleh la bawak lana kan?belanja lana jugak kan?kan kan? *cam pakse jep,hahahah*

FaFa EhA said...

wslm dear :) hee bole2! jum jum roger je oke? haha

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya suka char kuew teow :)

Kesuma Angsana said...

nampak cam sedap.. but sya pefer char keuy tewo lah!

dayteen lea said...

tapi dah kurang kick rase die
time dulu2 sedap lg.hehehe

btw.done follow :)

KorN said...

korn pernah dgr sesuatu dr kedai ni. tp xleh la nak cakap kat sini

FaFa EhA said...

char kuey tiaw tad ela kt cni syg :(

FaFa EhA said...

sangat2 sedap ! hehehehe alaa char kuey tiaw jugak?

FaFa EhA said...

wahh yeke? mybe ank dye da amek alih kot hahah.
thnks dear :P

FaFa EhA said...

kornnnnnn dengar ape????????/ siyes ke?? alaa erk nk bgtau kt mne? hahaha