Comot-Comot Sekalian :P

Wednesday, July 11, 2012

mentang-mentang saya Noob :((

salam :")
haaa harini nak update entry engan penuh EMO ! haahhaa
tade la cmni sebenarnye..
saya jujur la cakap yg saya memang noob kalau bab bab blog, link2 nie sume kan.
so, korang jangan la jahat sgt letak link says.com, 
link ape2 je kt shoutbox sy tu :((
sy ni memang akan balas kunjungan orang2 yg bebel kt shoutbox sy tu,
tapi bile klik nme korg, kuar link says korang. 
tak baek tau buat cmtu.
klu nak suh sy klik, bgtau la. 
jgn la ckp "follow me back" tp letak link2 duet tu ! 
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geram la  !

jujur la if nak buat duet
jujur la if nk berkawan
jujur la if nak berblog.
sume orang nak duet tp buat la secara JUJUR ! 
sedey la cmni :(
asyik kne tipu je. haishh ! sabar je la.
byebye


Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

27 comments:

Duckface said...

Salam.la kesiannya. oh tengoklaa kat tepi belah kiri bawah browser sbelum klik. huhu. kat situ ada tulis url.

tak pon pakai chatbox busuk.org klo tak silap. chatbox tu mmg akan filter semua iklan says dengan churp2

last alternative pergi web chatbox, mesti ada tempat utk banned url website tertentu. boleh tapis mana url yg awak taknak. harap membantu.bila awak tulis macam ni nanti lagi org letak iklan banyak2 . hikhikhik.sorry cakap banyakk

AyueJean said...

Biasalah tu.....
Geram orang macam ni....

FaFa EhA said...

wslm :) haha da tgk dah belah kiri tp kdg2 excited tekan nme org, terlupe nk tgk. adoii ! hahaa.thanks awk sebab bg tips ! hehehe

cikeyrah said...

Banyak kali da terkene mcm nie >,<

FaFa EhA said...

kan??? haa geram tau hehhe

FaFa EhA said...

:(( tau tape. sabar sabar !

siti naqiah said...

kite pon salu kene wak, hew :(

Pecinta pink^^ said...

dah selalu kena..hari2 ada je kna..sabo jela awok:)

Ety said...

sabar k dear. Ety pun ada post pasal hal ni kat blog ni. Mmg ramai yg respon. Semua pun tak suka. haishh "=.=

p/s : sama2 lah doa depa2 ni sedar diri. hehehe :)

http://etyhanafiah.blogspot.com/2012/07/bro-serius-kau-nampak-tak-macho-dgn.html

FaFa EhA said...

:(( kesian kite

FaFa EhA said...

:(( awk pon selalu ke? geram kan :(( sabar je la

FaFa EhA said...

haaa geram kan? grrrr

chot ok..! said...

sya pun tak suke jd mcm tu..sya tak halalkn duit yg diaorg dpt tu..biar mnjwb kt akhirat nanti..kan3 ?

Duckface said...

hehe.samalaa. kadang2 malas nak tengok kan. tlampau percaya sangat.bukan tips pon. hekhek. sama2 XD

FaFa EhA said...

hehehehe sabar je la wakk

aisya said...

selalu tgk dulu link before klik.. klau link iklan tu, mmg x click la.. huhu

Aida Omar said...

betul2 memang tak patut buat macam tu.. apa kata terus terang je mintak awak click link iklan dia kan?

FaFa EhA said...

heheh sy selalu terlupe tuk tgk link dye :(

FaFa EhA said...

haa tau tape. siyes klu org mintak, sy akan tlg. tp jgn la tipu kan :(

man said...

manusia pelbagai ragam..
jadikan ia pengalaman supaya lebih berhati-hati.

haz said...

btol3.. sampai dh jadi habit haz dah tiap kali ada link tu haz akan tgk kt belah kiri bawah page ni nk tgk link die bg btol ke or iklan tu.. hhu

FaFa EhA said...

a;ah kan.. thanks :)
insya Al;ah lepas ni akan lebih berhati2

FaFa EhA said...

ooo. lepas ni nk try jdkan habit la :P

piraaa said...

sabo jelah kan

Ulya said...

aiseyyyy !

ulya pun sgt tidak suka org buat cmtu .
smngat nak blogwalking mmblas kunjungan , akhirnyaa tertipu .

jahat punya jahat , versi stacy .

hek3...

FaFa EhA said...

tau tape :(

FaFa EhA said...

haaaa betol2 ! hahahahaha. jahat budak jahat la ! hahahaha