Comot-Comot Sekalian :P

Thursday, August 23, 2012

Fotogedik Syawal :)

salam kawan2 :) 
hehe amacam raya? 
alhamdullilah raya tahun ni bahagia sangat2. hehee
maklumlah family ramai kan? 
memang meriah gile ! :) 
ni nak update gambar2 raya dari raya pertama hingga ke empat.
sikit je nak upload sebab kt fb dah berlambak hahaha.
da malas nak upload kt blog. 

ni hari raya pertama kat umah sedara :)

oke ni raya kedua :)
muke tahan panas. hahaa.
ni kat open house rumah makcik !

hehee ni malam raya ketiga :)
nak pg dinner ngan family. 

raya ke tiga :) hehehhe nak pg family day ! 

ni raya ke empat :) posing tgh panas. hahaha

k dah gemok :(
makan raya banyak sgt hahaa
tapi yg seronok nye dpt duet raya lagiiiiiiiiiii ! :D hahaha
kkbye ! :)

p/s : bloglist ramadhan dah tamat tau? :) 



Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

7 comments:

DanieL said...

Daebakkkk !! haha

Leeza dayasari [santai leeza] said...

suka baju yg jalur2 tu.

FaFa EhA said...

@daniel : ahahaha :P

@leeza : hehehee tu sme ngn kakak2 sy.

hazwan hairy said...

baju kita sama kaler..oh yeah..hahahaha

majoliccamanatee said...

nak semua baju boleh??

majoliccamanatee said...

nak semua baju bolehhhh?

FaFa EhA said...

@hairy : yg mne same??

@mimot : hahahaha bayar2