Comot-Comot Sekalian :P

Monday, August 6, 2012

Its oke My Hero :')

salam subuh kawan2 :)
eh, salam Nuzul Al-Quran jugak :D

oke sepertimana sume rakyat Malaysia tau,
Datuk Lee Chong Wei memenangi pingat perak buat Malaysia 
setelah tewas 21-15, 10-21 dan 19-21 di tangan pemain China, Lin Dan
dalam perlawanan akhir perseorangan badminton lelaki 
Olimpik 2012 di London semalam. 


haihh sedey beb bile tengok DLCW menangis time nak amek pingat tu.
dan menyampah dengan Lin Dan muke berlagak gile ! 
korang perasan tak muke Lin Dan macam komunis bintang tiga . hahahaa


tape Datuk, kami maseh menyokong anda !
ure the best ! :)
love u ! 
tamao nanges2 oke?
semangat yang anda bawak tu membuatkn kami sume terharu.
memang sengit kan?
tapi dah tade rezeki. nak buat mcm mane.
hope lepas ni ade la pelapis yang hebat macam DLCW !
insyaAllah. 
go go Malaysia !
k bye



Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

6 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

lin dan berlagak satu, hal. si coach dia li yongbo tu berlagak dah 2 kali hal. haaaaaaaaaa

Pecinta pink^^ said...

sy sedih:( tak bole lupa lagi..Lin dan itu amat liat untuk kalah..aih!! ape2 pun chong wei in my heart:) ahakz..

adibahfaizah said...

Betol tu. first time nengok sukan rase nak nagis T_T

FaFa EhA said...

@leeza dayasari : hahaahahha memang china sume berlagak.

@pecinta pink : :(( sedey kan? sobsob

@adibahfaizah : ahahaha sameeeee !

Momo said...

chong wei dah menang di mata malaysia..:)

FaFa EhA said...

yayyyyyyyyyy ! betol tu !