Comot-Comot Sekalian :P

Wednesday, August 8, 2012

my Little Prince dah besar :)

salam :)
hehehe maaf dah beberapa hari tak update blog
dan tak blogwalking kawan2.
sory sgt2 sebab line internet tatau knp slow je lately.
lagipon saya kurang sihat.
nnt insyaAllah saya akan bw korang balek k? 
jangan risau :D 

oke dua hari lepas saya ada pergi ke Terengganu.
saje nak berbuka puasa dengan kakak2 , anak2 buah kat sne :)
dalam perjalanan pergi dah balek, 
memang non stop muntah.
gastric makin teruk
tu la doc tak bagi puasa selama 3 hari berturut2 
sbb nak maintainkan perot,
tapi saya puasa jugak.
so, tanggung la akibat nye :P
dugaan dugaan.

haaa nak bagitau nih !
anak buah tersayang ( Aqeel hafiey) 
dah besar ! heehhee
dah 6 bulan dah budak gemok tu. ee geram
dye sangat suke gelak2 bile orang agah2 dye
dye tak kesah duk ngan spe2 pon.
dye akan nanges bile lapar je.
nak tido pon senang.
haishh baek betol budak comel nih !
hehee dye dah pandai meniarap pastu angkat kepala.
dah pandai golek2. hahaa comel. 
nak tgk gmbar dye? jomjom.

si budak mata sepet ahahaha

alololo sedeynyeeeee :(( aahaha comel

dah macam gegurl plak peluk bear pink :P

hehe aqeel ngan tok umi ( my mom)

haa aqeel ngn saya ! (ciksu)

oke tak sabar nak beraya ngn budak comel nih
nak tgk dye pkai baju melayu dan songkok 
hahaha mesti comel ! 
oke byebye.
tak larat nk update pnjg2



Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

7 comments:

Cik Rongoks said...

olololo..comelnye ^^

take care.gastrik mmg menyakitkan.hikhik

adibahfaizah said...

alolo. comel nyerrrr.. mcm cik su dy.hehe :D

Pecinta pink^^ said...

tomey nye dia:) hikhik..sme la..line kita slow..uhuk

FaFa EhA said...

@cik rongoks : hahahahaa tau pon. memang menyakitkn :( aqeel ckp : thanks aunty comel :P

@adibahfaizah : hahahaha ciksu dye comot :P

@pecinta pink : aqeel ckp thanks auntieeeeee ! :P haa slow kan

IjatMat(Original) said...

atotototo..comel (:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

alololo cute nyer.. heeeeee

FaFa EhA said...

@ijatmat : hehehee thankssssssssssss :)

@leeza dayasarI : heeeeeeeee :P maceh2