Comot-Comot Sekalian :P

Wednesday, August 1, 2012

Terima Kasih Hazwan Hairy :)

salam :)
heyyyyyyyyyyyyyyyyyy kamu kamu kamu !
nak bagitau nih !
sayaa happy giler ! ahahaha
kenapaa??
sebab tadi bukak la blog Hazwan Hairy yang berliku liku ni kan,
pastu ade la bace entry pasal pemenang-award-bulan-6-blog-hazwanhairy.

haaa time tu juz usha saje saje je. 
sebab memang WAJIB bukak blog dye setiap hari -.-"
oke Ery, tlg la jgn pengsan HAHAHA 
entry kali ni dye buat pasal award2 tuk blogger2 yang terpilih, 
sporting dan pengomen ternyk bulanan.
memang tak terpikir pon untuk tersenarai
sebab ye la ramai lagi blogger2 laen kan.
maklum lah. tengok la follower dye ade brape pulak -.- 
so, memang tak letak harapan pon
and klu tak menang pon tape sbb kite berkawan biar ikhlas :)

tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
tibe2! nahh tgk ni !

 
anugerah blogger sporting :)
k nampak tak warne kuning tu? hahaha
saya la tu :P

oke ni pulak anugerah pengomen terbanyak ( saguhati)
oke nampak tak warne kuning tu lg? hahahaa

oke so, Ery, thankssssssssssssssss sangat2 
sebab letak dua bijik nama saya kat ctu :P
terharu sangat2 dan Alhamdullilah :)
tak sangka kot !
fuh fuh .. 

camne bole kenal HH ni?
haaa pada waktu dulu kala, (ayat nak lempang) :P
saya ternampak ade sorg blogger ni, saya da lupe sape.
dye join contest yang dibuat oleh HH ni,
so sy usha la blog HH ..
sume entry dye cam simple, ayat sesuai tuk sume, menarik :)
dan saya pon tinggal jejak kat shoutbox dye yang buruk tu :P HAHAH maaf
then tak sangke la dye pon dtg blog saya :)
then follow kat twitter, add facebook dan like page dye :)
HH ni pulak memang sangat2 ramah -.-
dan otak senget macam saya hahaha
so, memang bole geng la kan. :P

oke dah jum pegy berbuka -.-"
dah pukul 7.30 pm hahaa
tak sabar2 nak publish entry ni :P
again, thanks a lot Ery,
semoga akan trus jadi kawan smpai bile2 !
nice to meet you :)
sila jangan muntah lepas bace entry ini ! ahahahha
byeeeee




Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

20 comments:

Pinky Aina said...

akk taniah. He adik ada jugak

KorN said...

wah.. tahniah buat kamu.. yg last tu agak2 knal tak? ehehehe

rAIHan said...

huhu. tahniah.

jemput singgah blog. :)

FaFa EhA said...

@pink aina : hehehe yay ! thanks adik ! tahniah tuk awk jugakk ! :)

FaFa EhA said...

@korn : HAHAHA kenal sangat2 ! tahniahhhhhhhhhhhh !

FaFa EhA said...

@raihan : hehe thankssss !
oke insya Allah :)

Cik Laure Weng said...

tahniah....;)

FaFa EhA said...

@cik laure weng : hehehee thankssssssssssssss

adibahfaizah said...

Wahhh, jelesnyer kita baca. hehe. rezeki bulan Ramadhan :)

hazwan hairy said...

wahhhh siap ada entry lg tu..terharu ngis laju2..bahhahaha..most welcome dear...
semoga kita knl shgga akhr nyawa...

p/s: fb kena hack xboleh buka terus...

Pecinta pink^^ said...

tahniah dari sy buat kmu:)

FaFa EhA said...

@adibahfaizah : hahahaha tamao jeles2 :P jum la beramah mesra dgn HH jugak hahaa

FaFa EhA said...

@hairy : hahahahaha ecece aminnnnnn !
haihhh spe yg jahat sgt tu :(((((
alaaaaaaaaaaa

FaFa EhA said...

@pecinta pink : hehehee thanks awkkkkkkkkkk

FaFa EhA said...

@pecinta pink : hehehee thanks awkkkkkkkkkk

HanaNabihah said...

Ngeh ngeh~ Tahniah dear =)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah......!!

Momo said...

tahniah ye...jemputlah singgah blogger sporting:))

sukatykupown.blogspot.com

Sue-Rya Qistina said...

tahniah jugak kt awk dik. akk follow u back. salam kenal ye :D

FaFa EhA said...

@hanaNabihah : hehehe yay@ thanks dear :))

leeza dayasari : hehehe thanksssss

@Momo : hehehehe insyaAllah ! :)

@sue=rya qistina : hhehehe yay thanks akakk ! :D jumkenal2 !