Comot-Comot Sekalian :P

Saturday, September 22, 2012

Dating Bersama Cinta hati

salam :)))))))))))
heheh tersengih panjanggg ni haa..
nak tau sebab ape??
hehehe sebab harini abah, umi n kak ilah datang jemput saya kat hostel :D
haihh maklumlah tengah homesick.
terusssssss berselera nak makan tau.
tade diet2 dah :P

actually abah ade meeting kat KLCC
so, sementara abah keje, kiteorg jalan2 la kat Petrosains.
even ni kali ke 3 saya pegi Petrosains,
tp tak bosann pon tau.
sebab kiteorg gile2 happening kt dalam tu.
hahaha comel gile dating ngn umi dalam Petrosains :P

thanks sangat2 abah sbb dtg bahagiakan saya :)
hehehe malas nak update byk2.
jum tengok gmbar2 bahagia kami :D

kak ilah :)

ya saya memang suke posing2 :P

umi dan kak ilah :P



ni rembat anak mat saleh mne. ahhaaha. mcm anak patung kan?

poyo budak ni


hahaha comel la umi main2 dlm ni

penat dah umi ye.. cian dye :(

saya cuak sebenarnye nak bergmbar dengan bnde ni.



kereta idaman. 



3D movie 

:)

oke alhamdullilah weekend yang bahagia. 
*lupe assgnment banyak*. zzzzzz
kkbyebye !


Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

7 comments:

aisya said...

pernah sekali pergi.. tu pun 2 tahun yg lepas kot rasanya.. jd kanak2 riang kejap masuk dalam tu.. hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

menarik juga erk petrosains ni.
leeza tak pernah pergi lagi pun. haaaaa

FaFa EhA said...

@aisya : hahaha kan tau tape. gelak2, jerit2. seronok jd kanak2

@leeeza : hehehe menarik sgt ! try la dtg awk.. confirm happening tau. jum2 kite pg sme2. :P

KorN said...

wah best nye jejalan...

FaFa EhA said...

@korn : hehehehe best2 ~

hazwan hairy said...

hai mak...hahaha..xpernh g sini...kolot kn..

FaFa EhA said...

@hairy : hahahaa hye nak :P ishh ape ni duk malaysia. hahaha