Comot-Comot Sekalian :P

Thursday, September 20, 2012

My Decision, My Future

salam :)
heyy sekarang dah minggu kedua saya ada kat UiTM Shah Alam ni.
so far, Alhamdullilah. 
saya da mula bole adapt dengan environment kat sini. hehe
mengada je 1st week dulu hari2 nanges kan?
eee cengeng betol :P

hurm tentang kelas,
haaa saya suke sangat2 !
sebab setiap kali masuk kelas,
saya akan daapat belaja dan dapat ilmu baru.
sebelom ni saya taktau apa2 tentang Journalism, dunia media
but now, rasa mcm penuh dengan ilmu. ahahha
bru 2nd week tau... :P
thanks to Lecturer :)

kalau dulu saya rasa menyesal tukar course dari Business ke Masscom,
setiap kali Prof tnye kenapa saya tuka course, 
saya akan cakap saya tak suke Business. 
tapi sekarang, saya rasa decision dan choice yang saya buat ni,
adalah tepat. ini lah minat saya, jiwa saya !
saya nak jadi Journalist !

sem ni saya belaja Psychology, News writing and editing, 
Photo communication, Principles or Journalism, 
Intro to communication and media studies, Communication Management. 
harap2 dapat dean ! aminnnnnnnnnnnn !

haaaaaaaaaaaaa !
saya dah ada dua assignment. zzzzz
kene bwt proposal tuk subject Psychology dan subject Journalism.
pehhh dua dua kene anta hari yang same. 
tapi tak rajin2 nak bwt. hahaa online je memanjang :P

oke lah. nak Google topic tuk assgnment.
hehe doakan semoga saya tabah harungi setiap dugaan dalam alam degree ni.
inysaAllah saya akan kuat ! :D 

ni time nak bwt kad matrik. :P

oke posing dengan buku news wrting and editing. 

hahaha posing depan Library :)

oke byebye !


Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

5 comments:

mizsfatima said...

jangan sedih2 sangat beljar ditempat orang, nanti ilmu tak masuk.hehehe... hmm.. kiter study uia. Mass comm best jugak bljr. Mula2 dpt psikologi tpi xdpt nak catch up so amik histry. Syng tue syng tp minat hist jgk so proceed jer la. Ermm... bljr rajin2.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

selamat menuntut ilmu.......
heeeee

FaFa EhA said...

@mizsftima : hehehe insyaAllah awk. thanks. waa uia. untung la. hahaha

@leeza : hahaha thanks awkkkkkkkk

Rose said...

Go go Eha!!......:D

FaFa EhA said...

hahahaha yeahh ! thanks akak :)