Comot-Comot Sekalian :P

Wednesday, September 12, 2012

New Life, ohh UiTM S.Alam

salam :)
pehhhhhhhhhhh da berkurun lama tak update blog.
tade mood nak update, malas sangat2. knp ntah.
maklumlah busy jadi pelajar baru. hahaha
naseb baek tade orientasi tau.
kalau tak, memang pengsan ler. 

oke 8/9 aritu, saya dah daftarkn diri di Kolej Melati, UiTM Shah Alam.
penat gile weh. bayangkn la barang2 dua kereta.
pastu dapat plak tingkat 3. T.T
thanks to NABILA BAHRUDDIN sbb tlg angkut barang2 saya tu.
and paling berterima kasih tuk ABAH, UMI, KAK ILAH
sebab da banyak bersusah payah time daftar aritu :)
thanks jugak kat ABANG PI N KAK IDA sbb dtg anta :)

oke gmbar kiri tu time nak g daftar,
and kanan tu, katil saya di uitm shah alam! hahaahhaa 
comel x? :P gile x matang budak degree.

ini my roomate. Lovely sister :)
nad sengal ! ahahhaa
dah bersama2 dari diploma lg tau. hehehe

ni pon my roomate ! :) 
amy yang gile. haha selalu duet nyanyi2 lagu dlm bilik.
dye pon budak masscom . yay !

hehee. ni 1st day nak pg fakulti.  :)

oke mula2 je smpai kat sini, 
mula2 saya nanges non stop. :((
hampir sekotak tisu saya abes. hahaha gile x?
saya tibe2 rse down , 
rasa mcm x dpt nak adapt dgn new environment,
rse takot sangat2. 
rindu umi abah, rindu kucing, rindu family. 
pastu dengan budak2 masscom yang gile up to date, 
saya rasa mcm noob sangat2. :(( 

tapi alhamdullilah la harini saya da dpt sesuaikn dri..
tambah2 lg bile da dpt kata2 semangat dari MSM n his sis :) 
hehehe terus bahagia je, HAHAH mengada. thanks !
kebetulan classmate saya pon same time interview aritu.
so da kenal :) da gembira2 ngan classmate.
saya harus kuat tuk dugaan yang mendatang ! 

my classmates :) Belle and Sofea . 

muke dye macam stacy kan? hehehe 

oke da malas nak update banyak2. esok ade kelas pagi. zzzzzz
oke byebye doakan agar saya terus kuat ! amin




saya sangat2 rindu budak manja kt atas ni. ::((
Dek, mama rindu dek sangat2. 
mama nak bawak Dek dtg cni bole x?
teman mama jom syg? :(((((((((((((((((((((


Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

10 comments:

cahayapetunjuk said...

akak,kucing akak mcm kucing kita laa..sama warne,badan pn same mcm keding tapi ekor kembang. kembar ape.. hehe

FaFa EhA said...

hehehee yeke??? alooo. akak rindu dye la

Leeza dayasari [santai leeza] said...

1. saya suka cadar awak.
2. saya suka kucing itu.
3. saya suka awak.. (haaaa. gurau jer lah).. tp tak bermaksud sy tak suka awak..
frenz blogger.

FaFa EhA said...

@leeza : hahahaa thanks awk :P saya pon suke awk. hahaha.

KorN said...

wow ade elmo kat katil die.... jelesss...

FaFa EhA said...

@korn : hahahahaa pegi la beli :P

cweet pinky said...

cantik cadar , hehehe ~

FaFa EhA said...

@cweet pinky : hahaahha thanks ;)

Rose said...

comel meaw mcm tuan dia:)

FaFa EhA said...

kak : ahhaahha comel ape :P