Comot-Comot Sekalian :P

Friday, October 26, 2012

Colours of Aidiladha :)

Salam :)
hehe masih belum terlambat untuk saya ucapkan Salam Aidiladha
buat umat islam di seluruh dunia.
marilah kita sama2 menghayati erti sebenar pengorbanan.

oke saya beraya di Kuala Terengganu :)
kalau nak tau, hari raya haji kt Ganu memang meriah. 
walaopon penat belom habes sebab semalam sampai dari KL jam 3pg,
tapi tetap meraikan tetamu yang datang
sebab harini kami buat open house tuk sedara mara. 
umi saya masak 5 bintang tau ! hehehhe sedapp !

kami pon beraya sakan la dengan baju raya yang bewarna warni. haha
tak caye?? jum tengok warna2 pelik baju kami :P
sume makcik2 kt ni da tegur ni fesyen ape. hahaha
kami sekeluarga memang happening dan sporting. 

cakk! kembar tiga :) warna warni kan.

bersama satu2 nya adik saya :)

ewahhh ~ berzapin jap. ahhaa

kakak sulung n anak buah ( tengah ) 

k melilit tiang hahaa

ececehh ayu x?  hahaha k kelapa tu yg ayu

rumahku, syurgaku :)

oke tu yg mampu upload.
size gambar agak besar :)
maaf kat kawan2 blogger sebab saya belom sempat singgah anda2 sume.
sangat2 busy dengan assignment. berlambak
test pon sedang menanti . haihh. sabar je la. 
oke byebye. selamat bercuti n selamat hari raya again !


Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

4 comments:

Mieya Atiera said...

Salam aidiladha :)

FaFa EhA said...

hehe salam aidiladha :)

hazwan hairy said...

eh!! tukar2 kain ngn baju ke?salam aidiladha...xjmput pun..bahahahha

FaFa EhA said...

hahahaha a;ah. kieorg tuka2 :P. hehehe salam aidladha :P