Comot-Comot Sekalian :P

Thursday, October 11, 2012

Outing Class , We're Awesome classmates !

salam :)
heeeeee ape cer hari khamis ?
oke harini sangat2 lah penat.
dari pagi keluar, smpai la petang. tak reti2 nak balik bilik. :P
berjalan je keje. 
opssss bukan jalan2 saje2 tau.

Alhamdullilah harini kiteorg 1st time buat outing class :)
have fun , great classmates, sweet pictures, special memorable things. 
pukul 8pg meredah Shah Alam tuk cari Parking C Taman Tasik Shah Alam.
walaopon agak penat, 
tapi tak rasa tau sebab budak2 kelas saya sangat lah happening.
nak sampai ke sana bukannye senang tau.
sekejap2 berhenti, tuk amek gambar, 
HAHA ntah bile nak sampai kan. 
Actually ni kelas Photocommunication. MC221. 

gelak bukan tuk saje2, tapi full of knowledge. 
thanks sir sebab banyak ajar camne nak amek gambar. :P
kalau dulu juz tau tekan shutter, dah.
but now, haaaaa da banyak effect2 saya tau. yay ! *mood berlagak* hahaha
oke jum layan kawan2 saya yang gile2 ni :)

oke ni antara2 gambar2 diambil setelah diajar oleh sir :) 
i am newbie but insyaAllah akan improve ! yeah !

cakk ! kumbang dan bunga MC221 1B yang sporting habesss ! :D

kami ceria, kami keluarga :P

opsssss scandal2 terpilih hahahahhahaha maaf ya

gelagat2 kami . peh yang bawah tu penting tau, hebat kan :P

haa lepas je abes penat2 berphotoshoot, 
kami pon satu kelas pegi serangggggggg KFC kat Plaza Alam Sentral Shah Alam
kecohh, riuh, gamat, bising. HAHAH 
itulah kami. 


actually sangat2 byk gmbar tapi ni je yang mampu upload.
besarrr wehh saiz dye. haha berjanggut tunggu abes upload nih -.-{"

terima kasih Ya Allah atas ikatan persahabatan ini.
semoga ianya akan tetap utuh , kekal abadi.
berilah kejyaan kepada kami. amin,

Eha sayang korang semua :)




Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

3 comments:

Sue-Rya Qistina said...

cantik dik gambar2 tu semua.
nice sgt!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

meriah suasana... haaaaaaaa

FaFa EhA said...

@sue : hhehehee thanks akak. baru belaja ni :P

@leeza : yeahh ! bising habes. hahaha