Comot-Comot Sekalian :P

Thursday, November 15, 2012

Photocommunication is Fun ~

salam :)
cakkk haaa saya memang suka biar blog terbiar lama kan?
maklumlah busy kehidupan degree ni.

minggu ni saya amat busy menyiapkan assignment photocommunication
kelmarin, seharian habeskan masa kt KL bersama classmates.
memang full of laugh and love with diorg2 sume. 
mereka2 sangat2 la sporting.. hehe
Mula2 pegi Jalan Tar, then pegi KLCC then pegi Bukit Bintang
pehh kaki cramp tu tayah cakap la kan..
bahu, pinggang sume dah lenguh2.
pastu masuk wayang dengan roomtes tgk skyfall.
k fine saya tertdo dalam wayang. hahaha 
saya tatau la cite tu bosan ataupon saya yang teramat penat.
haihh bazir je RM14 -.-"

oke2 sambil2 amek gmbar tuk assgnmnt,
haaaaa memang penuh la gmbar saya berposing kan :P
jum la tgk gambar2 . 
mesty bosan baca ayat byk2 kan? hehe


they make my day :)


hehe my gurlfren ! 














oke2 dah tu je gmbar hahaa :P
amabr yang diambil untuk assgnmnt, tak dapat nak publish 
sbb tunggu submit dan dpt markah dulu 

anyway, assgnmnt yg lepas punye,
saya dapat 18/20. Alhamdullilah. 
tu untuk effect shutter speed dan depth of field.

wish me luck tuk assgnmnt photo composition kali ni ! 
hehe byebye !




Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

4 comments:

hazwan hairy said...

wahh meriah depa kan! ingt 4 tahun g..hahaha

FaFa EhA said...

hahahaha yeahh ! takkan lupa !

Leeza dayasari [santai leeza] said...

next time pg snap snap pic ajak lah kita. kita budak baru belajar ni.

FaFa EhA said...

hehehehe nanti kite ajak awk oke??