Comot-Comot Sekalian :P

Saturday, December 1, 2012

Alhamdullilah rezeki :)

salam :)
ehehehe nak bagitau satu berita gembira nihh !
kamu semua pernah dengar Radio UFM x?
basically radio ni untuk UiTM.
tapi bole di dengari oleh semua . haha peh ayat skema.

kk Alhamdullilah saya diterima sebagai DJ Radio UFM :)
tahniah tuk roomate saya jugak ! hehe tahniah Amy :P
gembira tak terkata, ye lah.. dah lama nak jd DJ kan..
rezeki Allah.. :D
sekarang ni masih lagi under training.. 
hari selasa ni mula masuk konti ! yayyyyyyy ! tak sabarrrrrrrrrrr ! 

saya ni dikira part time sambil belaja la.. 
bole tambah duet poket kn? 
lagipon isi masa terluang.. cehh terluang la sgt. hahaha 
padahal assgnment berlambak. T.T

so, kawan2, lepas ni jangan lupa dengarkan Radio UFM,
info muzik terkini :) 
walaupon radio ni tak lah seglemer radio2 lain, 
tapi tape. inilah permulaan kan? 
insyaAllah masa akan datang, Allah bg rezeki lain pulak. 
terima peluang depan mata. 


frequency 93.6 untuk Lembah Klang, Shah Alam dan Kuala Lumpur.
untuk luar dari kawasan tersebut, 
bole la layari dan dengar di SINI :)

#DjEha kihkihkih




Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

11 comments:

Azwar Syuhada said...

Wah dah jadi DJ , mesti seronok . =D

FaFa EhA said...

hehehe Alhamdullilah @ seronokkkkkkkk

Mieya Atiera said...

Tahniah. Bestnya. Mieya pon suka dengar radio tu. Tapi, sekarang.. macam tak boleh je.

FaFa EhA said...

hehehe thank sygg :) lps ni rajin2 la dgr k? :p

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaaa bestnyer... seronoknya....
suka juga jd dj tp tak pandai.

FaFa EhA said...

hehehehehhe saya pon tak pndai sgt :P cuba2 je

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Memaafkan adalh cara balas dendam yang paling mulia.

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Memaafkan adalh cara balas dendam yang paling mulia.

Pecinta pink^^ said...

wah.thniah dear :)

FaFa EhA said...

@saifudin : hehehehe thanks :)

FaFa EhA said...

@pecinta pink : hehehe thanks syggggggggg