Comot-Comot Sekalian :P

Saturday, December 29, 2012

Final Exam is COMINGGGGG ! T.T

salam guys :)
hehe apa khabar semuaa? 
Alhamdullilah follower blog semakin hari makin meningkat, 
terima kasih blogger2 dan viewer2 sekalian :D

eh jap jap.
fuhhh fuhhh tiup sikit habuk2 kat blog ni.
dah lama tak update, da lama tak blogwalking.. 
maaf yer kawan2 yang da follow 
dan saya tak sempat nak blogwalking tu,
busy sangat2 dengan Assgnments, Test2 
dan sekarang, FINAL EXAM pulakk. 
ohoiiii.. 

Sem ni, saya harus hadapi 3 paper final.
3hb/jan  - Introduction to masscomm
12hb/jan - communication managerial 
15hb/jan - psychology.
haaaaaaa sume tu tough tau. 

jadi saya harap blogger2 skalian faham dengan keadaan saya,
sekali lagi, maaf sebab tak sempat nak blogwalking.
nanti bile dah abes final,
promise, saya follow anda2 sayang2 sume k?
doakan semoga saya dapat jawab final dengan baik
dan dapat DEAN ! :D yay ! amin. <3 font="font">
byebye ! 


Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

6 comments:

Watercolour said...

jawab elok2.

chentawukkwukk said...

DEAN pon bolehhhh

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Good Luck. buat elok2 kat exam nanti.

Rose said...

gd luck dear:)

Eazy Izzuddin said...

Good luck ! Jawab molek2

FaFa EhA said...

leeza : thanksss awkkkkkkkkkkkk !
rose : thanksssssssssssss akak :))
eazy : hehehe thankssssssssss