Comot-Comot Sekalian :P

Tuesday, January 22, 2013

Kembali Bersua :)

cakkkkkkkkkkkkkkkk !
Assalamualaikummmmmmmmmmmm blogger2 dan pembaca sekalian. :P
hehehee lame kan saya hilang?
maaf sangat sebab sebelom ni busy dengan final exam .
dan Alhamdullilah final exam dah pon berakhir.
harap harap dapat result yang cemerlang. amin

sekarang ni saya tengah semester break !
sepatutnye akan bercuti selama hampir dua bulan,
tapi saya hanya bole cuti sekejap je :((
saya terpksa pergi training di konti UFM .

untuk jadi DJ ni, komitmen tu sangat penting.
kena sabar, cepat belajar dan menepati masa.
saya harus adapt dgn dunia baru saya. 

tapi saya akan teruskan jugak dengan berblogging ni walaopon bukan selalu.
sejak hampir sebulan hilang dr berblogging ni,
banyak perkara yang berlaku dlm hidup saya
banyak memberi pengajaran, kesabaran dan kekuatan. 
Dugaan hidup tu banyak tapi
percaya akan ada hikmah disebaliknya, InsyaAllah.

alritee. stop sini dulu oke?
nanti saya akan update lg. hehe 
bye bye 


Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

3 comments:

hazwan hairy said...

selamat kembali! yeah2 kebaboommm..tggu resault plak kan..gudluck ok..

FaFa EhA said...

heheehehe thnkssssssssssssss awk :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

terus BW k..... yeah zaaaaaaaa