Comot-Comot Sekalian :P

Tuesday, February 19, 2013

Anugerah Allah :) Alhamdullilah

Salam ! :))) 
ape khabar korang semua?? 
sepertimana yang kita tau, Allah itu Maha Adil kan?
Allah beri kita dugaan, Allah hadiahkan anugerah :) 
kali ni saya nak kongsi result sem 1 degree saya . 

Alhamdullilah sangat2 dapat result yang saya harapkan.
walaopon bukan lah 4 flat, tp tetap dapat target ! yeahh !
good job Eha :D


sem 1 tu banyak sangat dugaan. menangis hampir setiap malam.
sakit sampai naik ambulans dan masuk air, 
penat lelah semua, stay up kat library sampai pagi,
selisih faham dengan kawan2, permainan perasaan, 
assignment group yang buat saya stress, kritikan lecturer2, 
dan macam2 lagi. 
tapi berkat kesabaran dan usaha, 
Alhamdullilah saya dapat apa yang saya inginkan. 

sepertimana yang saya ceritakan sebelom ni,
saya dari Diploma In Business Management
tapi bertukar ke Degree in Masscommunication Hons ( Journalism ).
jauh kan lari nye'? haha
pada mulanya parents saya tak berapa setuju tapi alhamdullilah
Allah bg peluang tuk saya buktikan pada umi dan abah yang pilihan saya ni 
adalah betol selari dengan minat saya . 

ye saya tahu ni baru sem 1 tapi ini merupakan permulaan yang baik :)
insyaALLah sem sem akan datang, 
saya akan kekalkan atau tingkatkan result saya ni.
amin :D

terima kasih umi abah sebab bagi peluang, 
semangat, banyak bantu dari segi emosi, fizikal dan segalanyaaa ! 
umi abah adalah tunggak kejayaan :)
terima kasih untuk kakak2, abang2 dan adik 
Love You Umi Abah. Love You All.

terima kasih buat yang tersayang, MSM
banyak bantu terutama subject Photocomm, 
peneman di kala suka dan duka, 
banyak ajar terutama tuk subject Psychology , 
 dan bagi semngat sepanjang saya bersama anda :)
result ini juga hasil dari bantuan awak jugak . 
Love You. 

terima kasih buat kawan2 terutama kawan sekelas MC221 1B 
kerana banyak sangat bantu bagi tunjuk ajar, 
bagi gelak tawa, belajar bersama :) 
Love You All. 

terima kasih buat roomates tersayang Melati 3B-03-30
kerana dengar rintihan malam2, hahaha.
sanggup layan je perangai gile dalam bilik, 
stay up sama2 dan macam2 lagi.
Love You All. 

terima kasih untuk Lecturer2 kerana bagi markah hahaha :P 
walaopon saya banyak tido dan bermain dalam kelas zzzzz. 
sory sebab agak nakal ! 
Dr Zabedah ( News Writing and Reporting )
Madam Tengku Eliani ( Principles of Communication Management )
Madam Wan Hartini ( Intro to Mass Com )
Sir zahari ( Photo Communication )
Dr Halimahton ( Principles of Journalism )
Madam Amelia ( Psychology )

terima Kasih, Alhamdullilah. 


Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

6 comments:

Pelengkap Rusuk Kiri said...

tahniah dear . usaha lagi ye :)
setiap dugaan pasti ada hikmah :)

FaFa EhA said...

AlhamdullilH terima kssihh :) hihi. InsyaAllah

Rose said...

tahniah eha...keep it up:)

FaFa EhA said...

hehehehe terima kasih akak :)) insyaAllah !

hazwan hairy said...

perghhh!! terbaiklah..pass ...teruskan usha lagi smpai berjya..ingt lagi kan nnti nk interview..hahaha

FaFa EhA said...

ery : hahahhha yeahhhhhhhh ! insyAllah x akan lupe ! hahahaa