Comot-Comot Sekalian :P

Friday, February 8, 2013

Header Baru ! :D

Assalamualaikum :) 
hihihi ada sape sape perasan tak header blog ni dah bertukar?? 
yay finally siap jugakk !
lawa takkk?? haha cam budak budak sikit kan?
tape yang penting, ceria :D
saya ibarat pelangi tu. sentiasa ceria dan berwarna warni . 
dengan kehadiran insan tersayang kat header tu hehe. InsyaAllahh

tapi tapi tapi kan.
macam mane eh nak buat header tuk jadi transparent dengan background blog? 
kalau sekarang kan, header tu juz transparent dengan post background je. 
bukan dengan background blog. 
err faham tak maksud yang saya cuba sampaikan? haha maaf berbelit. 

terima kasih tuk adikku tersayang 
sebab bersusah payah tolong buat header ni :)
kakak dye ni buta photoshop. hahaha :P 
i love youuu ! <3 font="">

kepada kawan2 yang tahu camne nak transparent kan header tu, 
bagitahu saya oke? thanksss korangg ! 

haaa ni header yang dulu..


oke byebye ! lepas ni nak tuka background pulak.
nak cantikkan blog dah bosan yang lama ni. zzz
tapi line internet sangat sangat lah lembab. 
sabarrrrr je lahh..





Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

10 comments:

hazwan hairy said...

wahhh ada pelangi lah mcm blog kita..hahaha..pastu blog depa dh ada org baru..hahaha...

FaFa EhA said...
This comment has been removed by the author.
nadia said...

Tuan punya blog ni mesti ceria mcm warna pelangi kan.. hehe

nice header :)

Ain Riz said...

pelangoii pelanggii mcm name blog kitee plop . hehehe

Ain Riz said...

pelangoii pelanggii mcm name blog kitee plop . hehehe

FaFa EhA said...

Hahahaha tu lah lps da bwt bru cm ingt blog ery ade pelangi. Haha

FaFa EhA said...

Hihihi thanksss awakk! Jum sme sme jd pelangi :D

FaFa EhA said...

Hahaha pelangoii? Wah unik. Hihihi

Rose said...

cntikla...nmpk ceria je.ade gak MSM terselit kt ctu.hihi.

blhla btkn utk akk pulak.heheh

FaFa EhA said...

Hihihi thanks akak :) haha MSM terselit kt ctu :p ni dha pon x reti jugak gune photoshop. Tgh blaja. :)