Comot-Comot Sekalian :P

Sunday, February 24, 2013

Permata Sayangku ke-6

salam :)
Alhamdullilah Alhamdullilah Alhamdullilah.. !
syukur kepada Allah 
kerana telah menganugerahkan seorang lagi ahli keluarga baru dalam hidup aku. 

Semalam kul 5 pagi kami bangun, 23 Feb 2013
bersiap dan terus ke Kota Bharu Medical Centre. 
haaa nak buat apaa?? 
kakak aku yang kedua dah sampai masa nak bersalinn. :D
nasib baik kami sekeluarga dah bertolak dari Taiping ke rumah akak kat besut tu,
sehari sebelom kakak sakit nak bersalin. 
so sempatla kami teman kakak dan abang ipar ke KBMC tu. 

pukul 8pg kakak masuk labour room..
tunggu punye la tungguu.. semua tak sabar kan. hehe 
Alhamdullilah jam lebih kurang 1,30ptang
lahirlah Baby gurl yang comel :) hehe. 
gemok tau. :P pipi tembam. grrr

Selamat Datang Anak Buahku yang ke Enam ke dunia :) 
ciksuu sayang kamoo ! <3 font="">
semoga menjadi anak yang solehah, 
dan berperibadi yang mulia, cantik oke sayang?

happy family :)




my umi n my adik :)

kasih sayang seorang nenek dan kakak :)




Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

5 comments:

Rose said...

tahniah dpt ank buah bru....tembamnye dia :)

FaFa EhA said...

Hihi thanks kak rose ;) x sabar nk tgk baby akak pulak. Hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah.....

farsya shukor said...

tahniah akak :) kalau bole tanya . akak ada twitter tak ?

FaFa EhA said...

leeza : hehehe thanks dear

farsya : ade syg :) @fafaeha