Comot-Comot Sekalian :P

Sunday, April 7, 2013

Degree's Life

Assalamualaikum :))
Alhamdullilah dah sebulan lebih berada dalam kehidupan sem 2 degree ni.
ya ampunnn tak sangka macam ni hidup seorang pelajar degree.  
ceh ayat tanak kalah. :P HAHA

time sem 1 dulu, time diploma pon tak rasa lagi camne hidup dye.
haaa sekarang ni amek kau..
nak jumpa katil pon susah ..
sangat sangat lah busy busy dan busy..
tengok, sehinggakan saya bukan lagi blogger yang tegar. :((
tade mase nak update entry2 . 
ni pon tengah weekend kan.. 
update lah kejap.. nak blogwalking pon tak sempat. maaf ye :( 

setiap hari, jadual sangat pack.
nak settle assignment lagi, nak test, quiz..
haaa lagi satu tanggungjawab baru yang harus dipikul,
kerja sebagai penyampai radio UFM tu..
Alhamdullilah setakat ni dah 4 kali on air.
walaopon pada mulanya nak give up sebab tak senang nak lakukannye,
tapi tetap jugak meneruskan perjuangan cita cita ni :) 
saya tidak akan terus mengalah. insyaAllah. 

sejak akhir2 ni pulak, kesihatan sangat2 lah tidak menentu,
maklumlah.. kuar awal pagi, malam baru smpai umah sewa.. 
tunggu bas, naik tangga2, kejar sane2 sini.. 
mane nak rehatnye kan.. kepala pon asyik sakit je.
badan penat, otak pon penat. 

tapi saya bersyukur sangat sebab ada orang2 tersayang di samping saya :)
ada family bagi semngat, 



thanks classmates tersayang terutama Sophia, Syafiq, Firdaus, Shera 
kerana sentiasa ada dengan eha waktu senang dan susah, sakit dan sihat. 
eha bersukur dapat jumpe korang :) 
tak lupe juga buat classmates yang lain.




dan thanks jugak untuk roomate tersayang, Nadeera Syahira
 kerana selalu ada dengan saya, gurau2 sebelom tido, kacau2, 
pinjamkan bahu dan peluk saya time sedih.. 
i love you kakak ! <3 font="">


alritee itu aje untuk entry kali ni.
haaa panjang tak? hahahaha k sory :P
maaf kepada sesiapa yang terasa dengan perangai saya
 lately yang asyik moody je. tak tahu kenapa. 
bile dah stress, haaa macam2 lah jadi. 
saya betol2 mintak maaf. :")

p/s : sayang kalian semua. Meow Meow :)



Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

3 comments:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

FaFa EhA said...

terima kasih atas kata2 tu :) hehe

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/