Comot-Comot Sekalian :P

Thursday, May 23, 2013

Interview at Melodi sangat Awesome !

Salam guys ! :) 
apa khabar anda semua? 
haaa dah lama tak bersua kan? ceh ayat :P
tapi memang betol pon. 
dah lama tak ngadap laptop dan update blog atau blogwalking.
sangat sangat sangat lah busy. 
masa banyak dihabiskan di fakulti, dikonti atau di library. 
well, bese lah kehidupan sebagai pelajar kan? terima hakikat :) 
Alhamdullilah sekarang dah bercuti sempena Hari Gawai.
so selamat Hari Gawai utk kawan2 yang menyambutnya. 

alrite. 
19 hb may haritu, saya pergi Media Prima TV3  (Melodi) untuk interview
 Pre Production Process, Production Process and Post Production Process
bagi menyelesaikan assignment Broadcasting :)
interview pengurus Melodi ( Michelle Wee)
Alhamdullilah sangat sangat awesome ! excited sangat ! hehehe
kami pergi berenam, satu kumpulan. 
Sophia, Shaheera, Syafiq, Firdaus, Nadya and me :D
actually ni dah kali ke 2 pergi ke Media Prima untuk assginment.
sem lepas, pergi Hot Fm :)
terima kasih kepada Media Prima 
kerana telah memberikan kerjasama yang sangat baik
 kepada student UiTM terutama Masscom :) 

jom tengok gambar je la ea? hehehe 
tak larat nak type panjang2 .
sangat teruja tengok Awal dan Zizan secara Live ! haahaha jakun. 
minat sangat both of them ni. Sangat baik dan sporting. 

mukadimah dari Michelle di bilik kawalan :)

On the way pergi Studio, terserempak ngan kak Fara Fauzana n Qi. 
Ery Putra pon ada tp dye tgh duduk. so tade gambar :(
fafau sangat excited sebab kami junior dia :) heheeh

sempat tau masuk bilik makeup sebelom ke studio.
and bila masuk studio, berangan jadi pengacara jap :P

sambil tunggu Live on 12.30pm, sempat interview sikit. 

see ! they are hereeeeeeeeeeeeeee ! aahahaha 
mereka sangatlah lawak, sporting, best ! 
seronok dapat tengok mereke mengacarakan Melodi secara Live 
sambil tengok camna cara production berjalan. 

suasana di bilik kawalan ketika Melodi Live. 
Alhamdullilah dapat ilmu dan pengalaman. 

Finally !!!!!!!!!!!! hahaha woarghhh rasa nak pitam T.T
nampak betapa pendeknya saya hahaha :P 

Peace ! kami satu kumpulan bersama Awal Ashaari :)

and kami di Instagram Awal Ashaari ! terus masuk on the spot. hehehe
thanks Abang Awal :)

haaa semua nak bergambar hahahaa
gunakan peluang yg ada !

yeahhhhhhhhhhhhh ! Zizan !!!!!!!!!!!! hahahahaa 
sangat kelakarrrrrrrrrrrrrrr ! 

Bakal Producer :) haha InsyaAllah !

sesi interview yang sebenar :)
we are future journalists. insyaAllah ! 


bersama orang kuat Melodi. 

Alhamdullilah terima kasih teammates sebab bagi kerjasama, 
bertungkus lumus dan bersemangat pegi interview :)
banyak pengalaman dan ilmu yang kita dapat kan? hehe
so gud luck untuk final report oke? ahaha 
love you guys. 

terima kasih jugak buat krew melodi terutama Michelle :)
dan tak lupa thanks tuk Awal dan Zizan sebab layan kiteorg hahaha :P
byebye !


Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

1 comment:

Miszyuyu said...

hai sy dtg dr contest .. jom join! http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html