Comot-Comot Sekalian :P

Thursday, July 11, 2013

Salam Ramadhan dan Bercuti !

Assalamualaikum :)
Alhamdullilah masih dipanjangkan umur untuk bertemu Ramadhan kali ni.
dan harini dah masuk ramadhan yang ke 2 :)
so macam mana ngan hari pertama puasa? hihi
saya alhamdullilah masih kuat.
ni sebab dah terbiasa makan tak teratur time final exam aritu.
jadi tak de lah rasa lapar sangat. 

haa oke sekarang saya dah abes final exam . yayyy !!
*lompat lompat* :D
sangat sangat lah seronok !
bole spend time dengan family dan kucing tersayang. 
cuti sem kali ni agak bermakna sebab kedatangan ramadhan.
jadi, bolehlah bersahur, berbuka dan berterawih dengan family tercinta.
Alhamdullilah.
selesai semester 2 :) 

jadi sempena ramadhan ini,
saya memohon ampun andai ada terkasar bahasa,
tersilap sana sini. 
sesungguhnya saya manusia biasa yang melakukan kesalahan. 
maafkan atas kekhilafan saya. :(

harap2 dipanjangkan umur dan dapat bertemu syawal pula. hihi
ehem. baju raya da siap. hahaha semangat tau. :P
oke lah. sampai disini saja dulu oke?

selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak,
kumpul pahala banyak2, 
perbaiki diri,
jaga hati dan tingkatkn iman. 
insyaAllah. 

selamat bercuti untuk kawan2 seperjuangan,
dan gud luck untuk yang masih ada paper tu. hihi

p/s : saya rindu awak. saya sayang awk. bye


Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

3 comments:

jai said...

semoga berjaya

FaFa EhA said...

thank youuuuuuuuuu jai :)

tenku butang said...

done follow sini no. 470
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/