Comot-Comot Sekalian :P

Monday, July 16, 2012

selamat Datang Degree Ku :)

salam :)
hye kawan2 :P
hehehe saya sngat2 lah happy. 
opsss cop cop Alhamdullilah...
seperti yang saya cerita di entry sebelom, 
sy ada check keputusan kemasukan ke degree kan?
haaaaaaaaaaa nak tau result dye??? 
taraaaaaaaaa !


haaa nampak x??
err oke sekali lagi alhamdullilah sya dapat tawaran ke
UiTM Shah Alam
MC221 - SARJANA MUDA KOMUNIKASI MEDIA MASSA (KEPUJIAN) (KEWARTAWANAN) 
FAKULTI KOMUNIKASI DAN PENGAJIAN MEDIA
ini adalah pilihan pertama saya time apply :D 
terima kaseh UiTM
walaopon saya pemegang diploma pengajian perniagaan,
tapi saya dah lari ke masscom lak HAHAHA 
sory business, saya tak minat anda :((
saya hanya dapatkan dekan tuk exam sahaja ye,bukan sebab suke -.-

oke la mula2 umi abah tak brape suka dengan keputusan ni..
bile dapat tau sy dapat tawaran ke degree ni,
diorg tak de pon ucap tahniah. :')
and siap ckp lagi ape nk jadi ngan dik ah ni.
knp la tak amek bidang professional, anak2 org laen sume hebat2.
hurmmm sedey sangat2
sebab ape yang kite minat, tade orang sokong kan.
tapi, berkat sokongan kakakku, abangku n kawan2 dan juga tersyang,
alhamdullilah cekalkn hati tuk setuju menerima tawaran ini :)
saya dah mula ready tuk bawak course ini !
maafkn dik ah ..
dik ah tak ikot cakap umi dan abah,
dik ah janji dik ah akan bg kejyaan dan akan buktikan dik ah bole berjaya! 

haaa kalau korang nak tau, 
course ini perlu di interview dahulu..
nak tau kisah interview saya?
jum baca di SINI SINI !
hehehe. 
cmne la saya bole lepas kan? hahaha
memang luck and rezeki ALLah.
berkat doa :) 

haa nampak tu?
dye cakap saya belom sah jadi pelaja sebab belum mendaftar..


grrr.. so macam berdebar nak tekan daftar. hahaha
tgk la dye tnye ni :



banyak pulak dye tnye. lempang karang HAHAHA 
kk gurau, so, ni la keputusannye : 


haaaaaaaaaa so skang sy dah officially pelajar degree :))
yahoooooooooooooooooo !
dan dapat KOlej Melati :)

byebye !
anyway, ade sesiapa lagi yang nak join Bloglist Ramadhan Saya?
jum join jom ! 
klik di SINI
cepat cepat ! tarikh tutup malam pertama ramadhan :)






Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

36 comments:

QweensheesZ said...

congratez ! =)

majoliccamanatee said...

taw xpe..die tanya macam2 ouh..tension jeee

FaFa EhA said...

thanksssssssss dear :)

haz said...

tahniah! bolehla kte jumpe nanti. eh? haha

FaFa EhA said...

hahahaha rse nk lempang je. ahhahaa

dayteen lea said...

kolej melati tu berhantu walaupun die tepi jalan
hahahahaha

Miss Etown said...

tahniah! sy baru je follow awk.. nti follow sy balik eh.. tq :P

FaFa EhA said...

thanks syg :) eh awk uitm shah alam jugak? hehehe jum2

FaFa EhA said...

waaaaaaaaaaaaaaa siyes ke????????????????//

FaFa EhA said...

hehehe thanks dearrrrrrrrr :)

dayteen lea said...

siyes la. i ni 3 tahun duduk anggerik
mcm2 cite dgr.haha
tp nway
enjoy ur campus life. hahaha

FaFa EhA said...

waaaaaaaaaaaaaaa tanakkk !
kolej melati dekat x ngn fakulti masscom?
nk pg naek ape? waaaa takot la

dayteen lea said...

DEKAT
tak payh nek bus.jalan kaki
nek bukit sket
nek tangga jmpe faculti polisi
then sport rec then baru mascom

lagi stu. kafe mascom tu sedap tul
hoihiihi

FaFa EhA said...

oooo.. waa cm jauh je tu. hhahaa. risua pulak. sy pemalas hhaha :P
waahh yeke? k gemuk la sy

adibahfaizah said...

waaaaa. tahniah ! before SPM berangan2 nak amek course tuh. haha
*jeles* :D

dayteen lea said...

tak jauh.
if duk mawar jarak die bertambah 100 tapak kaki
hahhaa
tengok la dulu. mesti rase tak jauh nye bile 3 tahun hari2 menapak. :))
walking is good

sha_azmi said...

tahniah!!

KorN said...

tahniah buat kamu yerp... slamat belajar kembali... =)

Pecinta pink^^ said...

wah2..thniah dear..hee

FaFa EhA said...

hahahaa wow bole kire tapak kaki :P
hehe harap2 x jauh la. nnt abe ala burn hahaha

FaFa EhA said...

hahahaha yeke?? skang course ape? hehee thanksss awak :) tamao jeles2 hahhaa

FaFa EhA said...

thanksssssssssssssss :)

dayteen lea said...

pakai payung ngan sunblock.hhaha
dekat jeeeee.
budak2 uitm shah alam tau la jarak die. haha

FaFa EhA said...

hehehehe yayyyyyyy ! thanks korn :) tak sabar nk masuk kelas hahha

FaFa EhA said...

hehehehe thankssssssssssss dear :)

FaFa EhA said...

hahahaha pastikan ade payung. oke. heheheeh

Michelle Hopell said...

yeayy tahniah awak ^___*

Nurul Husna Mohd Hassan said...

congrats. belajar rajin2 ;)

hairy said...

tahniah dear..eh!!! haha.smga terus berjaya tau..all th bst tuk anda..

FaFa EhA said...

yeyyyyyyyyyyyy ! thanks awakkkkkk :)

FaFa EhA said...

thanks sygg :) i will ! hehehe

FaFa EhA said...

buaaahaha ehhh??? :P thankss awak :) insyaAllah !

TUNASYA said...

tahniah!
kita jumpa di uitm shah alam ya nanti awak! ;)

FaFa EhA said...

thanks awaaaaaaaaakk ! hehe okey :)

Nadieya said...

jumpa di shah alam. hahaha. kita sama kolej tp x sama course!!!

FaFa EhA said...

hahahaha. sy dah duk luar dah :P