Comot-Comot Sekalian :P

Saturday, October 13, 2012

Sijil Pertama :) Alhamdullilah.

salam :)
hehehe Alhamdullilah akhirnyaaaaaa !
ape ape ape??
haaa mestilah hadiah yang ditunggu2 selama ni. :P
kalau nak tau, sebelom ni saya pernah update entry
tentang anugerah yang saya dapat kan?
klik link diatas untuk lihat :)

dan harini baru lah sampai hadiah2 dan sijilnya.
Again, Terima kasih Blogger Hazwan Hairy.
hehehe siap dapat chocolate lagi tau.
tapi sedey la sebab saya tak bole makan chocolate :(
terharu sebab selama berblogging, 
ni lah anugerah dan sijil pertama yang saya dapat :')



insya Allah lepas ni saya akan terus aktif berblogging,
cume minggu ni dan minggu depan agak busy
dengan assignment dan quiz .
fuhhh.. byebye !



Thanks Budak Comot. Komen la sikit :P

14 comments:

eimah siti said...

wahh..bestnya...siap dapat sijil lagi...tahniah =)

FaFa EhA said...

hehehehehe thankssssss ! yay

miss fluffy said...

wah dpt sijil lagi..hihuuu:)

FaFa EhA said...

hahaha yeahhhhhh

hazwan hairy said...

cakkk!! wahh entry pasal sijil lah..haha...mekasih ok terima lah sijil tu mcm terima 1 juta k..itu sja mampu...n then penanda buku tuh akhirnya smpai juga..hehe..tq so much n slmt berblogging kembalikkk..

FaFa EhA said...

heheee thanks tuan empunya :P same2 :0 special tauuuuuuuuu. hahaha. bangga jap.

CikNana said...

wah..bestnya dapat sijil..bah,saya follow sini :)

FaFa EhA said...

hehehehee thanks :)

ayut said...

nak coklat gakkk..hairy post plsss..hihihi :p
siap sijil..tahniah!happy blogging k! ^^

FaFa EhA said...

heheehe. amek la :P thanks awk :)

Anisa Anuar said...

wahhhh diiktiraf...datang singgah sini

post dari saya
http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/41-wordless-wednesday-choi-minho.html

FaFa EhA said...

hehehehe thanks :) insyaAllah nnt sy singgah

sea_lavender said...

wah congratz eha.. kte start b'blogging pn penah dapat skali je tu pn awal2 cm eha.. pe2 gud luck dalam berblogging ;)

FaFa EhA said...

hehehehehe thankssssssssssssss ! :P u too